Kliniek Oud Zuid KNO specialisten

Robert André

KNO arts

Robert André

Robert André is in Leiden opgeleid tot keel-neus-oorarts. Na afronding van zijn opleiding in 2002, heeft hij zich tijdens een fellowship van de European Academy of Facial Plastic Surgery gespecialiseerd in de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie. Tijdens dit fellowship werd hij opgeleid in op dit gebied gespecialiseerde klinieken in Nederland, de Verenigde Staten en Australië en heeft hij het examen behaald van de International Federation of Facial Plastic Surgery Societies in Washington D.C. Hij is gepromoveerd in de neuschirurgie en geeft regelmatig lezingen over zowel functionele als esthetische aspecten van neuschirurgie. Behalve in Kliniek Oud Zuid is hij werkzaam als kno-arts in het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn.

Naast de neuschirurgie en algemene keel-neus- en oorheelkunde houdt hij zich ook bezig met reconstructieve chirurgie in het gelaat na verwijdering van huidtumoren.

Robert André is lid van de Nederlandse Vereniging voor keel-neus-oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd-Hals gebied, the European Academy of Facial Plastic Surgery, the European Rhinologic Society en de Nederlandse Werkgroep voor Plastische Aangezichtschirurgie.

Gerben kingma

KNO Arts

Werkzaam vanaf maart 2024

Eva Veen

Manager bedrijfsvoering

Eva Veen

In 2013 ben ik gestart bij Kliniek Oud Zuid als medisch secretaresse. In de loop der jaren ben ik meer management taken gaan verrichten en uiteindelijk in 2017 de functie Manager Bedrijfsvoering gaan uitoefenen.

Naast verschillende cursussen heb ik in 2022 mijn HBO privacy management behaald. Samen met Zorgmanager Marsha van Dijkman ben ik het aanspreekpunt van Kliniek Oud Zuid. Wij zorgen ervoor dat de kliniek draaiende blijft, zowel voor als achter de schermen.

Marsha van Dijkman

Zorg manager

Marsha van Dijkman

In 2013 begon ik met mijn opleiding Doktersassistente in Leiden en was ik vanaf 2015 werkzaam in het Alrijne Ziekenhuis te Leidendorp, op de poli KNO.

Sinds november 2017 ben ik werkzaam bij Kliniek Oud Zuid als Zorg manager en naast verschillende cursussen heb ik in 2022 mijn HBO privacy management behaald. Dagelijks ben ik bezig met het kwaliteitmanagement van de kliniek, naast mijn werkzaamheden als Zorgmanager verricht ik ook hoortesten en assisteer ik bij verschillende ingrepen. 

Helma Sluijs

AUDIOMETRIST

Helma Sluijs

Vanaf 2009 verricht ik hoortesten op de poli kno van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

In het verlengde hiervan heb ik in 2015 de opleiding tot audiologie assistente in Utrecht voltooid.

Sinds februari 2022 werk ik ook één dag in de week bij Kliniek Oud Zuid. Ik ervaar dit als een mooie, afwisselende en fijne aanvulling op mijn opleiding en werkzaamheden.

maaike berkhout

KNO arts

Maaike Berkhout studeerde geneeskunde in Leiden en voltooide haar opleiding tot KNO-arts in 2019 in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam. Tijdens haar opleiding heeft zij een promotietraject afgerond waarin ze onderzoek heeft gedaan naar neusbijholtenpathologie bij patiënten met taaislijmziekte (Cystic Fibrosis).

Na haar opleiding volgde zij een fellowship in de aangezichtschirurgie in de Bergman Clinics, het Gelre Ziekenhuis te Apeldoorn en het UMCU. Tijdens dit fellowship heeft zij zich gespecialiseerd in neuscorrecties en de behandeling van huidtumoren in het aangezicht. Naast deze aandachtsgebieden beoefent ze de KNO-heelkunde in de volle breedte. Per januari 2021 is zij werkzaam in het Ziekenhuis Amstelland te Amstelveen en daarnaast werkt zij per januari 2024 op dinsdag in kliniek Oud Zuid. 

NADIA FAIZ

BALIE MEDEWERKSTER

Werkzaam vanaf maart 2024

Telefoon
Jan Willem Brouwersstraat 21
1071 LH
Amsterdam

Kunt u niet op de afspraak komen? Wijzig deze uw afspraak tot 24 uur van tevoren. Niet tijdig geannuleerde afspraken worden in rekening gebracht met een bedrag van €45,-. 

Interview

Lees hier het interview in het blad ‘Zie Oud Zuid’
De specialisten vertellen over hun nieuwe praktijk in Amsterdam Zuid.