Kliniek Oud Zuid KNO specialisten

Eize Wielinga

KNO arts

Eize Wielinga

Eize Wielinga schreef het boek Hoe overleef je de dokter. Een handboek voor de mondige patiënt. Voorkom medische missers en herstel sneller.

Eize Wielinga studeerde geneeskunde in Leiden en is in het Nijmegen UMC opgeleid tot keel-neus- en oorarts. Het laatste jaar van zijn opleiding volgde hij in Belfast, Noord-Ierland, waar hij zich verder bekwaamde in de oorchirurgie. In 1989 rondde hij zijn opleiding af, waarna hij tot 1997 verbonden bleef als staflid en universitair docent aan de kno afdeling van het Nijmegen UMC. Hij promoveerde in 1996 op een onderwerp op het gebied van de oorheelkunde.
Van 1997 tot 2019 is hij werkzaam geweest als kno-arts in het Alrijne ziekenhuis te Leiderdorp en Leiden, waarvan tot 2000 tevens als universitair docent oorheelkunde in het VUmc te Amsterdam. Vanaf 2019 is hij werkzaam in het Acibadem International Medical Centre te Amsterdam.
Naast zijn werk als kno-arts houdt hij zich internationaal bezig met kwaliteitsverbetering en vermindering van fouten bij operaties. Sinds 2008 is hij lid van de werkgroep “Safe Surgery Saves Lives” van de WHO te Genève. Daarnaast is hij actief in de media: sinds 2000 als “radiodokter” bij BNR-nieuwsradio, waar hij medisch nieuws en wetenswaardigheden belicht en als rubriekschrijver bij het Financieele Dagblad.

Robert André

KNO arts

Robert André

Robert André is in Leiden opgeleid tot keel-neus-oorarts. Na afronding van zijn opleiding in 2002, heeft hij zich tijdens een fellowship van de European Academy of Facial Plastic Surgery gespecialiseerd in de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie. Tijdens dit fellowship werd hij opgeleid in op dit gebied gespecialiseerde klinieken in Nederland, de Verenigde Staten en Australië en heeft hij het examen behaald van de International Federation of Facial Plastic Surgery Societies in Washington D.C. Hij is gepromoveerd in de neuschirurgie en geeft regelmatig lezingen over zowel functionele als esthetische aspecten van neuschirurgie. Behalve in Kliniek Oud Zuid is hij werkzaam als kno-arts in het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn.

Naast de neuschirurgie en algemene keel-neus- en oorheelkunde houdt hij zich ook bezig met reconstructieve chirurgie in het gelaat na verwijdering van huidtumoren.

Robert André is lid van de Nederlandse Vereniging voor keel-neus-oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd-Hals gebied, the European Academy of Facial Plastic Surgery, the European Rhinologic Society en de Nederlandse Werkgroep voor Plastische Aangezichtschirurgie.

Eva Veen

Manager bedrijfsvoering

Eva Veen

In 2013 ben ik gestart bij Kliniek Oud Zuid als medisch secretaresse. In de loop der jaren ben ik meer management taken gaan verrichten en uiteindelijk in 2017 de functie Manager Bedrijfsvoering gaan uitoefenen. Naast verschillende cursussen heb ik in 2022 mijn HBO privacy management behaald. Samen met Zorgmanager Marsha van Dijkman ben ik het aanspreekpunt van Kliniek Oud Zuid. Wij zorgen ervoor dat de kliniek draaiende blijft, zowel voor als achter de schermen.

Marsha van Dijkman

Zorg manager

Marsha van Dijkman

In 2016 heb ik mijn diploma Doktersassistente behaald in Leiden en was ik werkzaam in het Alrijne Ziekenhuis te Leidendorp, op de poli KNO. Sinds november 2017 ben ik werkzaam bij Kliniek Oud Zuid als Zorg manager en naast verschillende cursussen heb ik in 2022 mijn HBO privacy management behaald. Dagelijks ben ik bezig met het kwaliteitmanagement van de kliniek, naast mijn werkzaamheden als Zorgmanager verricht ik ook hoortesten en assisteer ik bij verschillende ingrepen. 

Helma Sluijs

AUDIOMETRIST

Helma Sluijs

Vanaf 2009 verricht ik hoortesten op de poli kno van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. In het verlengde hiervan heb ik in 2015 de opleiding tot audiologie assistente in Utrecht voltooid. Sinds februari 2022 werk ik ook één dag in de week bij Kliniek Oud Zuid. Ik ervaar dit als een mooie, afwisselende en fijne aanvulling op mijn opleiding en werkzaamheden.

Casper Jolink

KNO Arts

Casper Jolink studeerde geneeskunde in Groningen en werd vervolgens opgeleid tot KNO-arts in het AMC. Zijn opleiding rondde hij af in 2015. Na zijn opleiding werkte hij nog enkele jaren als junior staflid bij het AMC waar hij verdere ervaring opdeed in oorheelkunde en de laryngologie.
Casper Jolink verricht de KNO-heelkunde in de volle breedte maar heeft zich vooral toegelegd op de oorheelkunde en op stemproblematiek. Naast zijn werk als KNO-arts verricht hij promotieonderzoek aan de UvA naar de behandeling van oorproblemen bij ouderen. Behalve bij Kliniek Oud Zuid werkt hij ook bij Acibadem International Medical Center in Amsterdam.

Maarten Wildeman

KNO arts

Telefoon
Jan Willem Brouwersstraat 21
1071 LH
Amsterdam

Kunt u niet op de afspraak komen wijzig deze dan tot 24 uur van tevoren.

Interview

Lees hier het interview in het blad ‘Zie Oud Zuid’
De specialisten vertellen over hun nieuwe praktijk in Amsterdam Zuid.